Affärsområde

Corporate Finance

Connect

Corporate Finance-rådgivning med fokus på små- och medelstora bolag

Till skillnad ifrån många ekonomistyrningsaktörer så har vi vår egen Corporate Finance-avdelning som jobbar tätt tillsammans med övriga medarbetare. Det medför att våra medarbetare får en större helhetsbild av företagsekonomisk styrning tillsammans med att vi kan leverera en ojämförbar kompetensbredd och djup till våra kunder.

Tjänster som detta affärsområde utför är företags- och optionsvärdering, scenariovärdering, due diligence för både köpare och säljare, finansieringssupport m.m.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Hos oss på Fintegrity kommer du få alla möjligheter att utvecklas till framtidens ekonomiska rådgivare vilket också kräver att vår arbetsplats och företagskultur blickar in i framtiden. Vi jobbar syftesbaserat där du kan påverka din arbetsplats och där frihet under ansvar inte bara är en klyscha. 

Dina medarbetare har kompetensbakgrunder ifrån redovisning, ekonomistyrning, revision, affärssystem & intern kontroll, corporate finance samt bank & finans m.m. som tillsammans med dynamiska moderna kunder säkerställer att du aldrig kommer att stanna i utveckling.

Operativt strävar vi dagligen efter att leva upp till våra fyra värdeord vilka bidrar till våra medarbetares och våra kunders utveckling.

Vi hittar mer än gärna på aktiviteter för våra medarbetare samt vårt externa affärsnätverk där vi aktivt är med och stöttar våra medarbetare i att också skapa egna handlingskraftiga affärsnätverk.

Hela vår affärsmodell bygger på teamwork inom och över organisationsgränser och då är aktiviteter som bygger interna och externa affärsrelationer avgörande.

Göteborg City

Drottninggatan 21
411 14 Göteborg Vägbeskrivning david.filipsson@fintegrity.se 0723-41 60 00

Jobbar du redan på Fintegrity?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@fintegrity.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor